1 Mart 2013 Cuma

O Bir Golden Retriever... Tayfa'nın Halleri...

O bana bir kutu içinde boynunda kırmızı kurdele ile geldi. Kucağıma ilk aldığımda kafasını bile tutamadığını gördüğümde aman allahım bu nasıl büyeyecek dedim :) 


Annem ile birlikte TAYFA sayesinde belki de en güzel koskoca 2 yaz ayını geçirdik... 


Hastalandı... Çok korktuk. Ama poposunu bile kolonyalı mendiller ile silip nerede yatıracağımızı şaşırmışken bize yaptığı bu sevimli numaralar ile kendine daha da çok bağladı.


Onun bize gelme amacı babamın teknesinde bir arkadaşa ihtiyacı olmasıydı... Ve belli bir aya geldiğinde onu babama bırakacaktık. Ben ve annem bu sahneyi hiç ama hiç unutmuyoruz. Onu ilk teknede yalnız bıraktığımız gece... Bu bakışı aklıma kazınmıştır, 80 yaşıma geldiğimde bile hatırlarım eminim :)


Şimdi ise artık babamın en iyi dostu, ailemizin ise daimi neşesi oldu çıktı... Koskoca 4 senedir bizimle. Benim ve bizim için o bir Golden Retriever değil... 


 O bizim neşemiz, gülüşümüz, terapistimiz, dostumuz, arkadaşımız, çocuğumuz ve ailemizden biri...


Ve o bir canı istediğinde bir köpekten beklenmeyecek kadar kedi dostu :)



Sizlerle de paylaşmak istedim... Yakında babamla birlikte yaptıkları yetenek sizsinize iyi bir yarışmacı olabilecek kadar fazla olan yeteneklerini de sizinle paylaşacağım :)



Bu dünya da kimsenin ama hiç kimsenin size vermediği kadar sevgiyi, sadakati ve neşeyi tek bir hareketi ile yapabilen harika varlıklar... İyiki varlar...

Gözde

 

4 yorum:

Golden Retiever dedi ki...

Çok güzel bir köpek ve bir yavru kediyle ilgilenebilecek kadar da asil :)

Bursa Web Tasarım dedi ki...

BURSA SEO ‘nun Açılımı, Search Engine Optimization ‘dur.
Türkçe olarak Arama Motoru Optimizasyonu denilmektedir. SEO Arama Motoru botlarının sitenizi tarayıp veri oluşturabilmesi için yapılan teknik bir çalışmadır. Her arama motoru farklı sıralama ve kalite kriterleri kullanmaktadır. SEO, internet sitelerinin arama sonuçlarında daha iyi bir konumda çıkması adına yapılan çalışmalardır. Bir BURSA SEO ile çalışmak sitenizin daha hızlı, kaliteli gelişmesini ve rakiplerinizden önde olmanızı sağlayacaktır.

Teknik Eğitim - İdari Danışmanlık - Teknik Danışmanlık - Bursa

evrak takip programi dedi ki...

dijital arşivleme yazılımı ile ön plana çıkan baybiltek, çelik kapı üretim programı da geliştirmiştir. Bunun yanında dijital arşivlemenin önemiyle ilgili yaptığı paylaşımlar da takdire şayandır.

BURSA SEO dedi ki...

Osmangazi SEO,
Nilüfer SEO,
BURSA SEO,
Büyükorhan SEO,
Yıldırım SEO,
Gemlik SEO,
Gürsu SEO,
BURSA SEO,
Harmancık SEO,
İnegöl SEO,
İznik SEO,
Karacabey SEO,
BURSA SEO,
Keles SEO,
Kestel SEO,
Mudanya SEO,
Mustafakemalpaşa SEO,
Orhaneli SEO,
Orhangazi SEO,
Yenişehir SEO,
BURSA SEO,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...